EPIMELITIRIO 1502X1121 1
Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ
IMG 20210726 212153 Αντίγραφο

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 7η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ [26/06/2008]

Στην πολιτική που έχει χαράξει η Διοίκηση του Επιμελητήριου στην κατεύθυνση εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του Νομού  Αιτωλοακαρνανίας, αφορά και η συμμετοχή του σε όλες σχεδόν τις εκθέσεις Εμπορικού και Επιχειρηματικού ενδιαφέροντος που γίνονται στη Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έτσι στην κατεύθυνση αυτή  για μια ακόμη φορά το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας  συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην 7η Εμποροβιομηχανική Έκθεση της Θεσπρωτίας που έγινε στην Ηγουμενίτσα από τις 30 Μαΐου έως 4 Ιουνίου του 2008, στο Νέο Λιμάνι της πόλης.

Επίσης στελέχη  του Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχαν και στη ενημερωτική ημερίδα που έγινε στις 31 Μαΐου, παράλληλα με τη έκθεση, επίσης στην Ηγουμενίτσα στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Angelika Pallas.

Την Έκθεση εγκαινίασε ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Αντώνης Μπέζας και παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Νομάρχης Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας ο Πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ Γίωργος Σουφλιάς ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Θωμάς Πιτούλης ο Αστυνομικός Δ-ντης Θεσπρωτίας Δημήτρης Ζαρκαδούλας, ο Α' Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπόκας, απευθύνοντας παράλληλα χαιρετισμούς όπως επίσης και οι σημαντικότεροι επιχειρηματικοί κύκλοι της ευρύτερης περιοχής.

Το περίπτερο του νομού μας προκάλεσε, κατά γενική ομολογία, την προσοχή όλων των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά επιχειρήσεις με αντικείμενο την παραγωγή, το εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών από φορείς όπως η Νομαρχία Θεσπρωτίας, η Αστυνομική Δ-νση Θεσπρωτίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηγουμενίτσας, τα Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Κοζάνης, Καρδίτσας, Πρέβεζας, Λάρισας, το εμπορικό τμήμα της πρεσβείας της Κύπρου και επιχειρήσεις της περιοχής που πρόβαλαν τις δραστηριότητές τους.

Τα στελέχη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας άφησαν άριστες εντυπώσεις με την προθυμία να εξυπηρετήσουν τους ενδιαφερόμενους αλλά και με τις γνώσεις τους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Αιτωλοακαρνανίας.

Συνολικά η δράση για το νομό με το περίπτερο και τις επαφές με τους πολίτες της Θεσπρωτίας, κρίθηκε από τους διοργανωτές σαν απόλυτα επιτυχημένη, αποσπώντας κολακευτικά λόγια.

Προηγούμενο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ [18/06/2008]

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter